KNX uitbreiding

Wij hebben voor een bestaande klant een koppeling kunnen ontwikkelen tussen twee verschillende protocollen. 

De wens van de klant hebben wij in vervulling kunnen laten gaan; op het moment dat de toegangspoort wordt geopend zal de detailverlichting aan het toegangspad aan gaan. Deze instelling werkt echter alleen als het al aan het schemeren is of midden in de nacht. 

Tevens wordt de voordeur verlichting geactiveerd en deze wordt vertraagd uitgeschakeld ten opzichte van de detailverlichting aan het toegangspad. 

Wij hebben in goed overleg met de klant de diverse scenario’s besproken om uiteindelijk de wens zo van de klant zo duidelijk mogelijk te vervullen.

Hoe KSP Kunstgras IP telefonie vóór hen laat werken

MC Sololutions heeft KSP geadviseerd bij het inrichten van het dailplan. Bellers worden direct vanuit het menu doorverbonden met de juiste medewerker. Op het moment dat deze niet bereikbaar is of in overleg zit wordt het gesprek doorgestuurd naar een collega.

De verschillende ondernemingen werken op de achtergrond allemaal met een platform. De medewerker kunnen zien voor welk bedrijf er wordt gebeld. Dit platform overschrijd zelfs het fysieke kantoor, de nevenvestiging is ook direct aangesloten op het platform.

Door te kiezen voor ip telefonie is KSP zeer flexibel in zijn telefonie en kunnen de meeste aanpassingen direct en remote worden doorgevoerd.

Site survey

Na een lange periode van onduidelijkheden en een zeer instabiele netwerkverbinding is MC Solutions gevraagd voor een onderzoek.

Dit onderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inzicht in de netwerk structuur
  • Overzicht interfererende netwerken / apparaten
  • Sterkte meting van WiFi bereik per ruimte.

Uiteindelijk bleek het issue tweeledig; zowel verouderde hardware als te hoge verwachtingen van de eindgebruiker.

Na een adviserend gesprek heeft MC Solutions uiteindelijk een vernieuwde interne infrastructuur aan mogen leggen.

PackPort BV, wederom een tevreden Google for Works gebruiker

PackPort BV heeft MC Solutions gevraagd om mee te denken aan een oplossing voor het opzetten van Email, Agenda en dataopslag. Er is na overleg gekozen voor Google for Works suite uit te rollen voor deze nieuwe en jonge organisatie.

Google for Works heeft als voordeel dat dit product volledig cloud based is en aan de hoogste beveiligingsdoelstellingen van deze tijd kan voldoen.

Continue reading “PackPort BV, wederom een tevreden Google for Works gebruiker”